AstraZeneca svake godine ulaže više od 4 milijarde dolara u istraživanje i razvoj. Značajan dio ovih ulaganja je ulaganje u ključne kapacitete kako bismo osigurali posjedovanje potrebnih vještina, tehnologija i alata te time osigurali uspjeh isporučenih lijekova tijekom njihova životnog ciklusa.

U odjelima za istraživanje i razvoj u 8 zemalja na 3 kontinenta radi više od 15 000 profesionalaca. Mnogo truda posvećujemo izgradnji kulture koja potiče timsku kreativnost i svjesno preuzimanje rizika kako bismo istražili što više prilika i bili što uspješniji.

Naš krajnji cilj je pomoću naših lijekova pružiti stvarnu prednost našim bolesnicima, njihovim obiteljima te društvu u cjelini. Vjerujemo da je u postizanju toga znanstveno istraživanje ključno, a također ćemo surađivati i sa svima koji dijele naše interese i strast. U sklopu naše cjelovite strategije inovacija je u srcu onoga što radimo, a naša istraživačka strategija je pažljivo konstruirana kako bi ispunila obećanja našim bolesnicima i zdravstvenim djelatnicima.

PAST0035HR072012 | Datum kreiranja: 16.07.2012 | Datum zadnje izmjene: 30.06.2017.
Internet stranica namijenjena je zdravstvenim djelatnicima i pacijentima. Sve informacije dostupne na stranici isključivo su edukativnog i informativnog karaktera.