Naša misija je postizanje značajnog doprinosa u poboljšanju zdravlja visokokvalitetnim i učinkovitim lijekovima koji služe bolesnicima i donose stvarnu vrijednost društvu u cjelini.

Vjerujemo da su najveće vrijednosti strategije kompanije AstraZeneca usmjereno, kompaktno, inovativno i globalno biofarmaceutsko poslovanje:

  • biofarmaceutsko, jer razvijamo i razvijat ćemo i kemijske (male molekule) i biološke (velike molekule) lijekove
  • usmjereno, jer ćemo i dalje biti selektivni pri odabiru područja farmaceutske industrije u kojoj ćemo se razvijati, ciljajući na skupinu proizvoda u kojoj će inovacije i kvaliteta samog proizvoda i dalje omogućiti prihvatljive razine povrata našim ulaganjima
  • kompaktno, jer vjerujemo da je najbolji način stvaranja vrijednosti u industriji proširivanje sustava tih vrijednosti na sva njena područja, kao što su otkrivanja novih lijekova, njihov daljnji razvoj i komercijalizacija, a pritom u suradnji sa svim partnerima i vanjskim suradnicima namjeravamo biti operativno učinkoviti
  • inovativno, jer vjerujemo da će naša tehnološka baza nastaviti isporučivati inovativne proizvode koji će bolesnicima pružiti vrijednost u skladu s izdvojenim sredstvima
  • globalno, jer vjerujemo da smo sposobni učinkovito i djelotvorno zadovoljiti potrebe zdravstvene zaštite različitih tipova tržišta.

Vjerujemo da će i dalje postojati prilika za stvaranje vrijednosti za one koji ulažu u farmaceutsku inovaciju te da mi u kompaniji AstraZeneca imamo vještine i sposobnosti iskoristiti tu priliku i pretvoriti ih u dugoročnu vrijednost kroz istraživanje, razvoj i promidžbu lijekova. Za nas, to je srž naše predanosti našim dioničarima i društvu u cjelini. Uspješna farmaceutska inovacija koja je dostavljena odgovorno donosi korist bolesniku, stvara održivu vrijednost i pridonosi gospodarskoj i socijalnoj dobrobiti zajednice kojoj služimo.

PAST0035HR072012 | Datum kreiranja: 16.07.2012 | Datum zadnje izmjene: 30.06.2017.
Internet stranica namijenjena je zdravstvenim djelatnicima i pacijentima. Sve informacije dostupne na stranici isključivo su edukativnog i informativnog karaktera.